Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt hos MONEYBANKER

Låna pengar snabbt genom att använda MONEYBANKERs marknadsledande sökfunktion för att säkert hitta det bästa och billigaste lånet för dina förutsättningar.

58 694
Användare hjälpt av MONEYBANKER.se
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Vanliga frågor

💰 Hur mycket pengar får jag låna?

Hur mycket du får låna är någonting som varierar till stor del. Det beror nämligen både på vilket typ av lån du tänkt ta och din kreditvärdighet. När det kommer till huslån får du ta så mycket i lån som du kan ge 15% av i kontantinsats. Så om du har sparat ihop 100,000kr får du låna 667,000 kr. När det kommer till andra typer av lån är det däremot mycket svårare att säga. Anledningen till detta är alla enskilda situationer varierar. Snabb lån är dock den lånetypen där du kommer att kunna få låna mest. 

💼 Var kan jag låna pengar trots skuld hos kronofogden?

Om du har en aktiv skuld hos kronofogden är det inte enkelt att låna pengar. Blancolån är till och med helt uteslutna. Anledningen till detta är att det strider mot god kreditgivningsed att bevilja lån till personer med skulder hos kronofogden. Dock innebär inte det att det är helt kört för dig. Det du nämligen kan göra är att ta ett så kallat pantlån. Detta innebär att du sätter värdeföremål såsom en klockan mm i pant. Efter det får du låna upp till 80% av föremålets andrahandsvärde. 

❓ Hur kan man låna pengar?

Detta är någonting som du kan gör på många olika sätt. Dock innebär det i alla fallen att du ingår ett avtal med en annan part om att ska betala tillbaka summan som lånats ut. När det kommer till att låna pengar till hus är bolån de bästa alternativet. 2 andra alternativ är privatlån och snabblån. Båda dessa lånetyper är s.k. blancolån vilket innebär att du inte behöver sätta något i pant. Privatlån tar du precis som med bolån via en vanlig bank, snabblån tar du dock via internet och får pengarna samma dag.

🔎 Vad krävs för att få låna pengar?

För att få låna pengar krävs det först och främst att du är 18 år gammal. Utöver detta får du inte ha ett aktivt ärende hos kronofogden och även klara av en kreditupplysningskontroll. Om du lyckas med alla dessa steg så kommer du att få låna pengar dock kommer du inte att kunna låna överallt eftersom att olika långivare har olika krav. Pga detta bör du se vilka lån du har möjlighet att ta. Det flesta traditionella storbankerna räknar tex ut dig om du har en betalningsanmärkning på dig eller om du har en årsinkomst på mindre än 150,000 kr. 

Låna pengar

Pengarna räcker inte riktigt till så du behöver låna pengar. Detta kan handla om allt från plötslig kris till en dröm du alltid velat förverkliga. Oavsett vad det är så finns det hjälp att få. Beroende på hur mycket pengar du behöver, hur snabbt du behöver pengarna, vad du behöver pengar till samt hur ditt kreditvärde ser så varierar vilket lån det är som skulle passa dig bäst. Om det är så att du behöver pengar nu och helt enkelt inte har tid att vänta, då är snabb lån utan tvekan det bästa alternativet då de kan erbjuda utbetalning så snabbt som samma dag.

Låna pengar snabbt

Du behöver pengar snabbt och har inte tid att vänta några veckor. Detta är inte det minsta konstigt utan är någonting som kan hända de flesta av oss. Så vad kan du då göra för att lösa situationen? Det finns olika typer av metoder som tex:

 • Pantlån.
 • Snabblån.
 • Sälja ägodelar.
 • Jobba extra.
 • Låna pengar av en vän/släkting


Alla metoderna har sina för och nackdelar. Det är ju trots allt inte alltid möjligt att ta det där extra passet på jobbet. Man vill inte sätta relationerna med någon familjemedlem på spel och har ingenting att lägga i pant.

I sånna fall kan du som tur är låna pengar snabbt med snabblån. Detta är lån som du med enkel meddelande kontakt kan få pengarna så snabbt som inom en timme efter du sökt.

Låna pengar utan uc

Du är i behov av pengar. Då kan snabblån vara ett bra alternativ eftersom att det gör så att du kan låna pengar utan UC. Detta är ingenting som de vanliga storbankerna tillåter då de står som gemensamma ägare för UC. Dock kan du genom de nya långivarna som erbjuder snabba lån nu gå via andra aktörer så som Bisnode och Creditsafe. Detta är någonting som har flera fördelar. Anledningen till detta är att du bör söka flera lån innan du väljer det som är bäst då du inte kan veta de olika lånens exakta kostnader förens du har fått ditt personliga anbud. Uc sparar dock alla dessa ansökningar till skillnad från de andra vilket är någonting som kommer göra det svårare för dig att ta lån men även andra krediter i framtiden.

Låna pengar utan uc och med betalningsanmärkningar

Du har betalningsanmärkningar på dig och är i akut behov pengar. Hur ska du gå till väga då? I den här situationen det bästa alternativet vara att söka ett snabblån som använder sig av en annan kreditupplysningscentral än UC. Anledningen till detta är att UC sparar alla ansökningar du gör vilket gör det svårare för dig att kunna ta nya lån i framtiden. Utöver detta kommer du även kunna få en större chans att få lånet beviljat med andra aktörer som tex Bisnode. Anledningen till detta är att det olika kreditupplysningsbolagen granskar betalningsanmärkningar på olika sätt. En glömd fortkörningsbot räknas inte på samma sätt som en anmärkning kopplad till shopping.

Låna pengar utan uc snabbt

Du behöver pengar så fort som möjligt, vad finns det för alternativ? Ett alternativ är att ta ett snabb lån. Processen hos den här typen av lån är nämligen mycket smidigare än att låna av de traditionella bankerna där det krävs kontakt med en bankman m.m. för att få lånet beviljat. Det kan vara så att detta är något som du helt enkelt inte har tid med. Då skulle snabblån passa dig perfekt eftersom att du via dem får pengarna samma dag som du söker. När du tar snabblån behöver du inte heller gå via UC eftersom att många av dessa långivare använder sig av andra kreditupplysningscentraler.

Låna pengar utan uc med bankid

Du behöver låna pengar nu. Du vill helst inte gå via UC, men vill gå via en aktör som använder sig av mobilt BankID. Är detta möjligt? Ja tack vare Moneybanker så är detta inget problem, det ända du behöver göra är att använda dig av våran sökfunktion.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Du behöver pengar nu men har betalningsanmärkningar. Oavsett vad som har hänt har du inte tid att vänta. Vilka möjliga lösningar finns? Ett möjligt sätt för att kunna låna pengar med betalningsanmärkning är att ta ett så kallat snabb lån. Anledningen till detta är att det är mycket enklare att få sitt lån beviljat via snabblån än via det traditionella storbankerna. För att göra hela processen ännu enklare för dig har även vi på Moneybanker samlat alla de bästa långivarna på marknaden så att du kan jämföra och se vilket lån som passar dig bäst utifrån dina förutsättningar. Ansök idag och få pengarna snabbt, tryggt och smidigt.

Låna pengar med betalningsanmärkning och skuld hos kronofogden

Att kunna låna pengar när du har betalningsanmärkningar och en skuld hos kronofogden är ingenting enkelt. Så länge du inte har någonting som du kan sätta i pant är det till och med omöjligt. Ett alternativ som dock är möjligt är bland annat att ta ett pantlån. Där kan du nämligen lämna in ett värdeföremål du har och i utbyte få låna upp till 80% av föremålets andrahandsvärde. Dessa lån brukar ha en ränta på mellan 2-5%. Om du inte betalar tillbaka lånet i tid har pantbanken rätt att beslagta ditt föremål och sälja det på aktion.

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Innan kunde du inte låna pengar utan säkerhet om du hade en betalningsanmärkning på dig. Anledningen till detta var att bankerna valde att utesluta dig så fort som du fick någon typ av anmärkning. Tack vare den revolutionen som har skett inom lånebranschen är detta dock inte längre fallet. Nu behöver du tack vare de nya snabblånen ingen säkerhet för att kunna ta lån även fast du har betalningsanmärkning.

Låna pengar låg ränta

Genom oss på Moneybanker kommer du på ett enkelt sätt kunna låna pengar låg ränta. Sättet det sker på är genom vår smarta sökfunktion som gör så att du enkelt kan få det bästa lånet på marknaden. Där kan du välja alla de kriterier som är viktiga för dig när du ska låna såsom tex utbetalningstiden, löptiden, huruvida de accepterar anmärkningar, är aktiva på helger m.m. Efter det är nu nästa steg att välja de alternativet som har lägst ränta. Dock kommer du inte kunna se den exakta räntan förens du har fått ditt personliga anbud. Därför skulle vi råda dig att ansöka till flera olika lån så du därmed kan försäkra dig till 100% om att du kommer att få den lägsta möjliga räntan.

Låna pengar snabbt låg ränta

Du behöver pengar snabbt men vill inte betala någon ockerränta, finns det något du kan göra? Kort svar: JA. Genom att använda dig av vår sökfunktion kan du hitta de bästa möjliga lånet utifrån de olika behoven du har. Detta innebär att du enkelt kan klicka in att du vill ha ett lån med snabb utbetalning och låg ränta. Efter det är det ända du behöver göra att söka några av de som har de bästa villkoren. Anledningen till att du bör söka flera är att du inte kommer att kunna veta till 100% vilket lån som är mest fördelaktig tills du har fått ditt personliga anbud.

Låna pengar direkt

Du vill låna pengar direkt, tyvärr går inte det. Inte iallafall om du går via de traditionella storbankerna. Då måste du med största sannolikhet ha möten med en bankman för att sen behöva vänta på ett brev mm. Detta är en både frustrerande och tidskrävande process. Ingenting du har tid med när du är i akut behov av pengar. Så vad finns det för alternativ? Tack vare nya spelare som revolutionerat lånemarknaden är det nu lättare än någonsin att lån pengar direkt. Hos oss på Moneybanker kan du hitta flera långivare där det ända du behöver göra är att ansöka om lånet, sen få tillbaka en blankett och sen bara vänta på att få in dina pengar på kontot. Hela den här processen tar mindre än en timme.

Låna pengar direkt med betalningsanmärkning

Du har en betalningsanmärkning och behöver pengar nu. Detta behöver inte vara ett så stort problem som det kan se ut att vara. Anledningen till detta är att nya aktörer på lånemarknaden gör så du kan låna pengar även om du har en betalningsanmärkning. Detta är någonting som kan vara till stor hjälp för dig som har en betalningsanmärkning då de dessutom erbjuder en mycket snabbare och smidigare låneprocess. Hos oss på Moneybanker kan du jämföra de allra seriösaste av dessa företag och sen ansöka och få in pengarna på kontot direkt.

Låna pengar direkt utan inkomst

Du behöver pengar nu men har ingen fast inkomst. Är detta någonting som enkelt att lösa? Kort svar: Nej. Du har säkert redan letat efter långivare som inte kräver någon fast inkomst så du vet att det inte kryllar av dem. Dock så behöver det inte vara så svårt. Anledningen till detta är att om du använder dig av våran sökfunktion så kan du hitta alla de lån som du platsar för efter dina förutsättningar för att sen enkelt hitta de med de bästa villkoren.

Låna pengar direkt på kontot

Tryggheten som kommer med låna pengar direkt på kontot är någonting som kan vara till stor hjälp när de där sakerna som bara inte får hända väl inträffar. Oavsett om det är en vattenläcka hemma, ett fel på bilen eller du måste sjukskriva dig från jobbet under en period. Så kan snabblån vara ett bra alternativ för dig för att kunna få hjälp med situationen. Våran sökmotor kan även göra den här processen ännu enklare, billigare och snabbare. Anledningen till detta är att du enkelt kan se vilken långivare det är som har det bästa villkoren och den snabbaste utbetalningen. Därmed behöver du inte förgäves leta igenom alla de långivarna som inte tillåter direkt utbetalning.

Låna pengar direkt på kontot utan uc

Du behöver pengar nu. Vad finns det för alternativ? Om du inte kan sälja något du har eller låna av en släkting så är det absolut bästa alternativet att ta ett snabblån. Anledningen till detta är att du med hjälp av dessa kan få in pengarna på ditt konto direkt. Dock finns det ett tydligt problem med den här typen av lån. De kan ha hutlösa räntor vilket är någonting som de har fått ett oförtjänt dåligt rykte för. Genom att jämföra med hjälp av oss på Moneybanker kan du känna dig säker på att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Låna pengar snabbt och enkelt

Du behöver pengar nu. Oavsett vad det är som har hänt så behöver du inte kasta in handduken. Det finns hjälp att få. Du kan tack vare oss på Moneybanker låna pengar snabbt och enkelt. Detta är någonting som kan spara dig från en hel del av all den stressen som kan uppstå när du i panik försöker att hitta de bästa möjliga lånet som du har möjlighet att ta. Via oss på Moneybanker är det nämligen så att du på kan jämföra lånen hos alla de seriösaste aktörerna på marknaden. Därmed behöver du oroa dig över att få ett dåligt erbjudande eller ett lån med långsam utbetalning.

Låna pengar snabbt och enkelt utan uc

Du behöver pengar nu. Du har inte tid med att vänta någon vecka på eller 2 som en låneprocess via en av de traditionella storbankerna kan ta. Vad finns det som du kan göra då? Om du vill kunna låna pengar snabbt och enkelt är snabblån ett bra alternativ som du enkelt kan få beviljade. Där kan du ansöka och pengarna och få dem inom en timme. Detta kan vara till stor hjälp för dig som är i akut behov av pengar.

Låna pengar utan inkomst

Dina möjligheter att få låna pengar utan inkomst behöver inte vara 0. Dock kan det kännas så. Och i ärlighetens namn är det inte lätt. Dock kan du göra låneprocessen mycket snabbare, säkrare och effektivare. Sättet som detta går till på är att via Moneybanker jämföra olika långivare och via våran sökmotor filtrera ut alla de långivarna som du kan söka till även fast du inte har en fast inkomst. Detta kommer att göra det mycket enklare för dig att lösa situationen. Dock är det viktigt att du ärlig mot dig själv när det kommer till huruvida du har möjlighet att betala av lånet. Det sista du vill är att hamna hos kronofogden.

Låna pengar utan deklarerad inkomst

Du har ingen deklarerad inkomst men behöver pengar nu. Är detta någonting som går? Svaret på den här frågan är enkel: Inte av de traditionella storbankerna. Hos dem är det ofta ett lägsta inkomst krav på 120,000 kr om året. Dock finns det andra alternativ för dig i den här situationen:

 • Låna av en vän/släkting
 • Sälj en ägodel.
 • Ta ett pantlån.
 • Ta ett snabblån.

Det sista alternativet, att ta ett snabb lån är någonting som vi på Moneybanker är experter på. Genom oss kan du nämligen ta snabblån på ett mycket billigare, smidigare och säkrare sätt. Sättet som detta går till på är genom att du använder vår sökmotor för att på så sätt kunna hitta det bästa lånet utifrån dina personliga förutsättningar.

Låna pengar snabbt utan inkomst

Du behöver låna pengar snabbt men saknar inkomst. Detta kan vara ett stort problem. Men behöver faktiskt inte vara det. Tack vara oss Moneybanker kan du nämligen göra detta på ett enkelt sätt. Det enda du behöver göra är att gå in på våran jämförelse sida för att hitta de bästa lånen utifrån dina förutsättningar. Sen kan filtrera ut du som har en snabb utbetalning så att du enbart har de lånen du är ute efter.

Låna pengar utan krav på inkomst

Du behöver låna pengar utan krav på inkomst vilket är någonting du äntligen kan göra på ett enkelt sätt. Anledningen till detta är att våran jämförelsesida gör det enkelt för dig att hitta det bästa lånet utifrån dina förutsättningar.

Låna pengar till bil

Låna pengar till bil är någonting som de flesta gör och är ett utav de lättare lånen att ta. Anledningen till detta är att bilen kan fungera som säkerhet när man tar lånet detta gör det säkrare för långivaren och därmed enklare att få beviljat. Detta gör även så att du kan få ett lån med lägre ränta jämfört med ett ett utan säkerhet. Dock är räntan oftast högre än för huslån. Detta beror till huvudsak av 2 anledningar:

 1. Det handlar om mindre belopp än huslån vilket innebär att långivaren behöver ta ut en större ränta för att kunna göra lika mycket vinst.
 2. Till skillnad från fastigheter så minskar bilars värde över tid vilket gör att det inte är en lika bra säkerhet.

Låna pengar till bil med betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning så är det ingen enkel process när du ska låna pengar till bil. Anledningen är att det innebär en stor risk för långivaren. Dock går det ändå att låna till till bilen om du har betalningsanmärkning. Sättet du gör detta på är genom att gå via moderna långivare istället för de traditionella bankerna. Dessa långivare är till en mycket högre grad villiga att se på hela din ekonomiska situation istället för att bara räkna bort pga en simpel anmärkning. De bästa av dessa långivare kan du hitta med hjälp av våran sökfunktion som gör det både enkelt och smidigt för dig att hitta lån till de bästa möjliga villkoren.

Låna pengar till bil på huset

Att ta lån till bil på huset är någonting som är fullt möjligt. Sättet det fungerar på är att lånet du tar därmed läggs på ditt huslån. För att kunna göra det måste du antingen ha betalat av pengar på huset eller så behöver huset ha ökat i värde. Den huvudsakliga fördelen med det här sättet att belåna bilen på är att du därmed inte kommer att behöva betala alls lika mycket ränta. Anledningen till det är att hus i nästan alla fall är en bättre säkerhet än en bil då de inte minskar i värde som bilen ofta gör.

Låna pengar till bil trots betalningsanmärkning

Om du försöker låna pengar till bil trots betalningsanmärkning vet du att det kan vara svårt. Anledningen till detta är att det minskar chansen för att du ska kunna betala tillbaka lånet och eftersom att billån ofta handlar om mycket pengar så riskera långivaren därmed för mycket. Det finns dock moderna aktörer som tillåter dig ändå. Dessa kan du hitta hos oss.

Låna pengar utan uc och med betalningsanmärkningar

Att låna pengar utan UC och med betalningsanmärkningar är någonting som är fullständigt avgörande om du har en anmärkning på dig. Anledningen till detta är att du med största sannolikhet kommer att behöva betala flera olika lån för att kunna se vilket du kan få beviljat och som har bra villkor. Då är det sista du vill att söka med UC. Anledningen till detta är att UC sparar dina ansökningar. Dessa ansökningar är sen någonting som såväl hyresvärdar, banker och mobiloperatörer ser negativt på. Med andra ord ställer det till med problem. Och det sista du vill ha är mer problem om du redan har en anmärkning på dig. Det är därför vi tillåter dig jämföra olika lån som inte använder sig av UC som du kan söka med anmärkningar.

Låna pengar utan uc och med betalningsanmärkningar och kronofogden

Du vill kunna låna pengar utan UC med betalningsanmärkningar och en aktiv skuld hos kronofogden. Detta är ingenting du kan göra så länge du inte har någonting du kan lägga i pant. Detta innebär intre att det är helt kört för dig. Det finns nämligen andra saker som du kan göra. Ett exempel på detta är pantlån, där lämnar du in någonting av värde som du sätter i pant för att få låna pengar av pantbanken.

Låna pengar utan krav på inkomst

Att få möjligheten till låna pengar utan krav på inkomst är många saker. Dock är inte lätt en av dem. Anledningen till det är att det medför en stor risk att låna ut pengar till någon som saknar fast inkomst och därmed möjlighet att betala av det. Detta är anledningen till att storbankerna helt har valt att stänga dörrarna för den här målgruppen. Detta är något som har lätt till stora problem för många människor då det inte alls måste betyda att du inte har möjlighet att betala av ett lån bara för att du saknar fast inkomst. Detta är också anledningen till varför vi på Moneybanker hjälper dig med detta så att du inte på något sätt behöver känna dig orolig.

Låna pengar snabbt
 • Låna pengar till bil
 • Billiga lån utan UC
 • Låna pengar enkelt
 • Låna pengar räntefritt
 • Låna pengar direkt
 • Lån med låg ränta utan säkerhet