Låna pengar snabbt idag hos MONEYBANKER

Låna pengar idag - Lån upp till 600 000 kr.

Erbjudanden uppdaterade: 07/07-2024

Listan visar de banker och förmedlare på lånemarknaden som vi just nu rekommenderar. Vi får en provision från den bank eller förmedlare som du blir beviljad en kredit hos. Inga avgifter tas ut av dig för denna förmedling. Som konsument betalar du enbart den ränta som du och banken kommer överens om.

 • Innehållsförteckning

  4 punkt

 • Lästid

  10 minuter

 • Sidan har uppdaterats

  07/07-2024

Låna pengar snabbt

Vi alla kan hamna i situationer där vi är i akut behov av pengar. Oavsett om det bara är att pengarna inte räcker till eller att det har uppstått kris som du behöver ta dig ur så finns det hjälp att få. När du ska låna pengar snabbt kan du göra det på flera olika sätt.

Ett av sätten är pantlån, detta är lån där du lämnar in ett värdeföremål såsom en klocka eller ett halsband till pantbanken. I utbyte får du då låna upp till 80% av föremålets ursprungliga värde. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid annars har pantbanken rätt att beslagta panten och sälja det. Om du inte vill riskera att få något värdeföremål beslagtaget eller inte har något att lägga i pant så kan snabblån eller sms lån vara ett bra alternativ.

Då behöver du nämligen inte lämna någonting i pant då det är ett blanco lån.

Låna pengar utan uc

När du ska ta ett snabb lån är det alltid bra om du väljer att söka hos flera olika långivare. Detta ökar dina chanser för att få låna till de bästa möjliga villkoren. Dock är det ett problem med detta.

Ditt kreditvärde kan nämligen påverkas negativt om du söker flera olika lån. Bisnode och Creditsafe sparar dock inte dina ansökningar såsom UC. 

Du behöver pengar snabbt och har inte tid att vänta några veckor. Detta är inte det minsta konstigt utan är någonting som kan hända de flesta av oss. Så vad kan du då göra för att lösa situationen? Det finns olika typer av metoder som tex:

 • Pantlån.
 • Snabblån.
 • Sälja ägodelar. 
 • Jobba extra.
 • Låna pengar av en vän/släkting

Låna pengar utan uc

Du är i behov av pengar. Då kan snabblån vara ett bra alternativ eftersom att det gör så att du kan låna pengar utan UC. Detta är ingenting som de vanliga storbankerna tillåter då de står som gemensamma ägare för UC.

Dock kan du genom de nya långivarna som erbjuder snabba lån nu gå via andra aktörer så som Bisnode och Creditsafe. Detta är någonting som har flera fördelar. Anledningen till detta är att du bör söka flera lån innan du väljer det som är bäst då du inte kan veta de olika lånens exakta kostnader förens du har fått ditt personliga anbud. Uc sparar dock alla dessa ansökningar till skillnad från de andra vilket är någonting som kommer göra det svårare för dig att ta lån men även andra krediter i framtiden.

Låna pengar utan uc och med betalningsanmärkningar

Du har betalningsanmärkningar på dig och är i akut behov pengar. Hur ska du gå till väga då? I den här situationen det bästa alternativet vara att söka ett snabblån som använder sig av en annan kreditupplysningscentral än UC. Anledningen till detta är att UC sparar alla ansökningar du gör vilket gör det svårare för dig att kunna ta nya lån i framtiden.

Utöver detta kommer du även kunna få en större chans att få lånet beviljat med andra aktörer som tex Bisnode. Anledningen till detta är att det olika kreditupplysningsbolagen granskar betalningsanmärkningar på olika sätt. En glömd fortkörningsbot räknas inte på samma sätt som en anmärkning kopplad till shopping.

Låna pengar med låg ränta

Genom oss på Moneybanker kommer du på ett enkelt sätt kunna låna pengar låg ränta. Sättet det sker på är genom vår smarta sökfunktion som gör så att du enkelt kan få det bästa lånet på marknaden. Där kan du välja alla de kriterier som är viktiga för dig när du ska låna såsom tex utbetalningstiden, löptiden, huruvida de accepterar anmärkningar, är aktiva på helger m.m.

Efter det är nu nästa steg att välja de alternativet som har lägst ränta. Dock kommer du inte kunna se den exakta räntan förens du har fått ditt personliga anbud. Därför skulle vi råda dig att ansöka till flera olika lån så du därmed kan försäkra dig till 100% om att du kommer att få den lägsta möjliga räntan.

Om du vill låna pengar med låg ränta så behöver du veta att det faktiskt inte är särskilt svårt. Dock kan det kännas så... Anledningen till detta är i de flesta fallen att du letar på fel sätt.

Det är nämligen så att om du letar på flera olika sidor så kommer du inte att kunna se på ett objektivt sätt vilket lån som faktiskt är billigast. Detta är anledningen till at vi på Moneybanker har samlat alla de seriösaste långivarna på marknaden så att du kan jämföra dem på ett likvärdigt sätt. Detta innebär med andra ord att du numera kan känna dig helt trygg över att du kan få det bästa möjliga lånet på marknaden.

Låna pengar direkt

Du vill låna pengar direkt, tyvärr går inte det. Inte iallafall om du går via de traditionella storbankerna. Då måste du med största sannolikhet ha möten med en bankman för att sen behöva vänta på ett brev mm.

Detta är en både frustrerande och tidskrävande process. Ingenting du har tid med när du är i akut behov av pengar. Så vad finns det för alternativ? Tack vare nya spelare som revolutionerat lånemarknaden är det nu lättare än någonsin att lån pengar direkt. Hos oss på Moneybanker kan du hitta flera långivare där det ända du behöver göra är att ansöka om lånet, sen få tillbaka en blankett och sen bara vänta på att få in dina pengar på kontot.

Hela den här processen tar mindre än en timme.

Låna pengar direkt med betalningsanmärkning

Du har en betalningsanmärkning och behöver pengar nu. Detta behöver inte vara ett så stort problem som det kan se ut att vara. Anledningen till detta är att nya aktörer på lånemarknaden gör så du kan låna pengar även om du har en betalningsanmärkning.

Detta är någonting som kan vara till stor hjälp för dig som har en betalningsanmärkning då de dessutom erbjuder en mycket snabbare och smidigare låneprocess. Hos oss på Moneybanker kan du jämföra de allra seriösaste av dessa företag och sen ansöka och få in pengarna på kontot direkt.