Kreditkort - Jämför kreditkort

Jämför kreditkort och hitta bästa villkoren hos Moneybanker.se.

Erbjudanden uppdaterade: 07/07-2024

Listan visar de banker och förmedlare på kreditkortmarknaden som vi just nu rekommenderar. Vi får en provision från den bank eller förmedlare som du blir beviljad en kredit hos. Inga avgifter tas ut av dig för denna förmedling. Som konsument betalar du enbart den ränta som du och banken kommer överens om.

 • Innehållsförteckning

  4 punkt

 • Lästid

  4 minuter

 • Sidan har uppdaterats

  07/07-2024

Jämför kreditkort och hitta bästa villkoren

Moneybanker kan nu hjälpa dig hitta kreditkortet som passar dig och dina behov. 

Behöver du ett kort för att shoppa online, resa eller tanka bilen? Olika kreditkort lämpar sig för olika behov och har olika villkor, så det är smart att jämföra alla kort som finns på marknaden innan du skaffar ett. Vissa kreditkort är bra för resor (med reseförsäkring som ingår, till exempel) medan andra kort är bättre när man handlar (bland annat kopplat till olika bonusprogram där du tjänar poäng på dina köp). Vi hjälper dig kostnadsfritt att jämföra kreditkort så du hittar det som passar dig bäst.

Olika kategorier av kreditkort:

 • Resekort
 • Shoppingkort
 • Matkort
 • Bensinkort
 • Premiumkort

Vilket kreditkort behöver du?

Resekort

Resekort kallar vi de kort som har bra förmåner och bonusprogram kopplade specifikt till resenärer – bra gratis reseförsäkringar när man betalar med kortet, specialpriser med biluthyrningsbolag och poäng man kan använda för hotellövernattningar. 

Shoppingkort

Kreditkort för shopping är de kort du kan få bra rabatter med och som har fördelaktiga bonusprogram och avtal med olika företag.

Matkort

Kreditkort kopplade till stora matkedjor som ger dig poäng när du handlar och som möjliggör delbetalning av dina köp. Dessa typer av kort har även andra fördelar som reseförsäkringar, köpskydd och bonuspoäng på övriga köp utanför den specifika matkedjan som ger ut kortet.

Bensinkort

Om du kör mycket bil är detta ett kreditkort som kan ge dig mycket poäng både på dina bensinköp och på annat du handlar med kortet. En stor fördel med bensinkort är att de flesta kortutgivare erbjuder gratis årsavgift, vilket innebär att du inte betalar något för att använda kortet (om du betalar fakturorna i tid och inte behöver betala ränta på dina köp).

Premiumkort

Premiumkort kostar mer i årsavgift men har ofta väldigt bra bonusprogram, omfattande försäkringar, skydd och tillgång till lounger på flygplatser.

Lycka till med din låneansökan!

Hos Moneybanker.se kan du ansöka om privatlån utan säkerhet från 1 000 kr till 600 000 kr. Alla ansökningar behandlas individuellt och bedöms efter individens kreditvärdighet. Lägsta nominella ränta är 3,5%, upp till 25%.

Återbetalningstid: 1 – 15 år. Exempel rörlig ränta 5,8%. Lånebelopp 100 000 kr på 10 år. Eff. ränta 6,86 %.

Totalt. belopp 95 834 kr. Månadskostnad 795 kr. Startavg. 495 kr.

Avikostn. 35 kr/mån.