Låna pengar enkelt

Erbjudanden uppdaterade: 19/04-2021

Listan visar de banker och förmedlare på lånemarknaden som vi just nu rekommenderar. Vi får en provision från den bank eller förmedlare som du blir beviljad en kredit hos. Inga avgifter tas ut av dig för denna förmedling. Som konsument betalar du enbart den ränta som du och banken kommer överens om.


Omfördela din inkomst för att passa dina behov

De ekonomiska villkor vi lever under har förändrats en hel del under de senaste 50 åren. Medan våra farföräldrar antagligen kände ett mycket stort motstånd mot att överhuvudtaget låna pengar lånar de flesta idag till både det ena och det andra. Att låna pengar har blivit ett sätt att omfördela sin inkomst över tiden för att bättre passa de behov man har. Det är tyvärr idag i stort sett omöjligt att spara ihop till att köpa ett boende kontant. Men istället för att behöva vänta med att köpa din första villa tills du är nära pensionsåldern kan du med hjälp av ett bolån göra det när dina barn är små och du som mest behöver det.

Snabblån är en relativt ny låneprodukt som gör det möjligt för dig att även på kort sikt omfördela din inkomst för att bättre passa dina behov. Ett snabblån eller SMS-lån kan t.ex. göra det möjligt för dig att åka på skidsemester när förhållandena är som bäst istället för att helt missa skidåkning för att du inte hinner spara tillräckligt med pengar innan säsongen är slut. Eller genom ett snabblån kan du ha råd att köpa en riktigt bra diskmaskin som kommer att hålla istället för en billigare modell av mycket sämre kvalitet och på så vis spara pengar i längden. Rätt skött ger snabblån (vilka också går under namnen SMS-lån, mikrolån, online lån m.fl. benämningar) dig betydligt mer flexibilitet i ditt ekonomiska liv.

Låna pengar snabbt och enkelt via MONEYBANKER

Har du behov av snabba pengar börja här hos oss på MONEYBANKER för att hitta ett lån som passar för just dig. Genom vår avancerade sökfunktion får du upp en lista på långivare och erbjudanden som passar dina sökkriterier. Läs sedan noga igenom informationen och jämför innan du bestämmer dig. Hittar du ett erbjudande som verkar bra klickar du dig bara vidare till långivaren och fyller i deras ansökan där. Det finns inget som hindrar att du skickar ansökningar till flera långivare.

Snabbaste lånen på lånemarknaden

Att låna pengar av en vanlig bank kan ta flera dagar och ibland till och med veckor. Det är en ganska långdragen process som ofta innefattar att du måste boka ett möte på ditt bankkontor. Snabblån/SMS-lån sköts helt via internet vilket gör dem till de snabbaste lånen på marknaden. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon och bra internetuppkoppling. (Ett renodlat SMS-lån sköts helt via textmeddelande och är inte särskilt vanligt längre.)

För att ett snabblån ska vara värdigt sitt namn ska det utbetalas senast inom tre dagar efter att du ansökt. Behöver du pengarna riktigt snabbt letar du efter en långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning. Detta är en extra service som innebär att lånet kan betalas ut så snabbt som inom ett par timmar. Var dock medveten om att detta kan innebära en högre räntesats så detta alternativ bör endast användas om du verkligen har behov av pengar på en gång.

Enklaste ansökningsprocessen

Eftersom allt sköts via internet har snabblånen också de absolut enklaste ansökningsprocesserna. Du fyller i alla uppgifter i ett formulär på nätet och skickar in ansökan med ett klick. Oftast behövs inte särskilt många uppgifter och du behöver heller inte särskilt motivera vad du tänker använda pengarna till vilket många tycker är skönt. Ditt erbjudande får du sedan via e-post direkt till din inkorg. Om du vill acceptera gör du det genom ditt BankID eller annan elektronisk signering. Enklare än så kan det inte bli!

Undvik att bli fartblind

Det är en enorm fördel med snabblån att de gör det möjligt att låna pengar snabbt och enkelt men detta kan också innebära en fara. Det gäller att undvika att bli fartblind. I princip bör du tänka att det ska vara lika snabbt och enkelt som det är att låna pengar för dig att betala tillbaka pengarna. Kanske inte lika snabbt men i alla fall lika enkelt. Som alltid när man överväger att låna pengar måste man vara 100 procent säker på att man har återbetalningsförmåga. Även om du behöver pengar snabbt se till att du väljer ett lån som kommer att kosta dig så lite extra som möjligt. Se också till att gå igenom din budget innan du ansöker för att kontrollera vad du har för betalningsutrymme. Upptäcker du att det kanske inte är så stort som du trodde bör du överväga om det finns någonting som du kan dra ner på. Vill du köpa en diskmaskin av riktigt hög kvalitet nu och på sikt spara pengar (genom att den drar mindre energi och håller längre) kan det kanske vara värt att offra ett par biobesök, kött en dag i veckan eller en utekväll med kompisarna. Det är viktigt att komma ihåg att snabblån inte ger dig extra pengar utan endast ger dig möjlighet att få tillgång till dina egna pengar i förtid.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på Moneybanker. Genom att använda hemsidan godkänner du vår cookie policy.