Snabblån direkt

Snabblån direkt gör det möjligt för dig att låna pengar och ha dem på kontot så snabbt som samma dag om du ansöker på morgonen hos rätt långivare.

69 099
Användare hjälpt av MONEYBANKER.se

Letar du efter ett snabblån direkt så hittar du det enklast här hos MONEYBANKER. Vi satsar på kvalitet och när du använder dig av vår sökmotor slipper du halva jobbet. Du behöver inte själv kolla upp varje långivare utan kan känna dig trygg med att de erbjudanden som du får genom vår sökfunktion kommer från de bästa långivarna på marknaden. En ovärderlig tjänst på en marknad som blir allt bredare och svårare att navigera. Notera att endast snabblån, vilka också kallas SMS-lån, mikrolån och online lån betalas ut direkt. Ansöker du om ett privatlån kan det ta upp till två veckor innan hela processen är färdig och du har pengar på kontot. Så här gör du för att få ett snabblån beviljat direkt och pengar på kontot så snart som möjligt.

Välj en långivare som specialiserar sig på snabba besked och utbetalning

Vissa långivare specialiserar sig på att erbjuda pengar på kontot så snabbt som möjligt. Detta genom att snabba på den redan snabba ansökningsprocessen och erbjuda direkt utbetalning. Du kan själv snabba på processen genom att ha all personlig information tillgänglig innan du börjar att fylla i ansökan samt att se till att du har ett fungerande BankID. Snabb ansökningsprocess betyder dock inte att det inte behövs någon kreditupplysning eller att det på annat sätt slarvas med kreditprövningen. Alla långivare, även de i snabblånebranschen, är enligt gällande lagstiftning skyldiga att göra en kreditprövning för att säkerställa att en låntagare har återbetalningsförmåga. Detta till skydd för konsumenten. Det anses vara oetiskt att låna ut pengar till ansökanden som man tydligt ser inte kan betala tillbaka men ansvaret faller naturligtvis i slutänden ändå på dig som ansöker. Det är på motsvarande sätt oetiskt av dig att försöka låna pengar utan avsikt att betala tillbaka.

Välj en långivare med samma bank som du

För att snabba på utbetalningsprocessen ytterligare välj en långivare som erbjuder utbetalning till den bank där du har ditt lönekonto. På så sätt kan långivaren göra en direkt överföring vilket betyder att du har pengarna på kontot så fort långivaren klickar på överföringsknappen från sitt bankkonto. De flesta långivare använder sig av någon av Sveriges storbanker: SEB, Handelsbanken, Nordea eller Swedbank. Många långivare har konton på alla dessa banker för att kunna erbjuda sina kunder så bra service som möjligt.

Även om du inte har samma bank som långivaren lär det gå att få betalning samma dag om du i övrigt gör allt du kan för att snabba på processen.

Skicka ansökan under kontorstid

För snabb handläggning skicka din ansökan under långivarens kontorstid. Har du svårt att hinna göra det under din egen arbetstid har många långivare som tur är bättre öppettider än de flesta andra företag och definitivt bättre än vanliga banker. Eftersom snabbhet är en av de främsta fördelarna med snabblån ingår det i servicen att kunna ansöka och få snabb handläggning även under kvällar och helger. Kontrollera en långivares exakta öppettider på dess hemsida. Allra bäst är det dock att ansöka på morgonen under en vardag för att få så snabb handläggning och besked så snabbt som möjligt.

Fokusera inte endast på snabbhet

Visst kan det finnas situationer där just snabbheten är den avgörande faktorn. Behöver du ta nästa flyg hem för att inte missa födseln av ditt första barn eller hinna säga hej då till en god vän eller familjemedlem, tillfällen som aldrig kommer tillbaka och inte kan värderas i pengar, ta för all del det absolut snabbaste lån du kan hitta. I de flesta situationer finns det dock möjlighet att göra andra överväganden. Att ta ett snabblån direkt ska inte blandas ihop med att impulslåna. Som alltid när det gäller skuldsättning utvärdera ditt behov och om det finns andra möjligheter.

Undvik att låna till ren konsumtion som är onödig och överflödig. Undvik också att finansiera festande eller beroende med lån. Att det är så enkelt att ta ett snabblån och kan göras från din mobiltelefon i stort sett vart du än befinner dig har tyvärr lett till visst missbruk som skadat hela branschen. Vi på MONEYBANKER stödjer ansvarsfullt lånande. Det är inte att rekommendera att låna pengar när du är halvvägs genom vinflaskan eller precis har svept din fjärde tequila. Att ta ett snabblån för att spela en extra omgång på nätkasinot för att vinna tillbaka alla pengar du redan förlorat är inte heller det bästa val du kan göra för dina personliga finanser.

Överväg som vanligt alla faktorer som kan ha betydelse för att hitta det bästa lånet för dig och dina behov. Leta efter ett lån med låg ränta och låga avgifter med löptid som ger en månadskostnad som du klarar av inom ramen för din budget. Undersök om lånet går att betala av i tid och även hur långivaren hanterar försenade eller uteblivna betalningar. Fyll dina behov av extra pengar genom ett snabblån direkt.